Kviklån og idé til uddannelse

Overvejer at tage mig et kviklån, for jeg er lige røget ud af min uddannelse, og det er jo ikke så godt altså det er jo godt, fordi jeg ikke følte at det jeg laved var spændende nok rent fagligt. Men altså, det er jo altid noget, at man kan begynde på noget nyt. Det jeg tænker på, er at jeg mister min su, og jeg kan ikke rigtig betale min lejlighed uden, og derfor overvejer jeg at tage mig et kviklån, så jeg har råd til lejligheden, og så er jeg så heldig at den uddanelse jeg gerne vil ind på begynder allerede til marts, så jeg skal ikke vente i så lang tid uden at have en indtægt men jeg har så også besluttet mig for at tage ned på McDonalds og søge job, selvom jeg tror det er ret stressende. Men job hænger ikke på træerne, og man må tage hvad man kan få.

Jeg har taget et sms lån

Hej alle sammen. Jeg står lige og mangler lidt til dagen og vejen, og derfor er jeg gået igang med at samle lidt ind til nogle nye møbler. Jeg har indtil videre sparet 600 kr sammen, og det kommer man altså ikke langt med. Jeg er lige flyttet, og jeg har derfor ikke engang en sofa, og jeg tænker lidt, at jeg kunne gå i genbrugsen og købe en. Men igen, de holder ikke for evigt, og de er som regel heller ikke særligt pæne. Derfor har jeg besluttet mig… Jeg tager et smslån, så jeg endelig kan få købt mig nogle helt splinternye møbler. Det elsker jeg nemlig. Se her, hvor jeg låner mine penge. Det er altså smart.

 

Nå, men det var nok om kviklån, og alt det andet. Nu vil jeg smutte ud og lave mig en rigtig brunch, det er en ting der er helt sikkert. Jeg elsker nemlig at lave morgenmad. Det er simpelthen så lækkert!