Lad din studenterfest stråle i blåt studenterpynt

Lad din studenterfest stråle i blåt studenterpynt

Det er snart tid for de nyudklækkede studenter at fejre at de er kommet godt igennem tre lange og hårde år på gymnasiet. Selvom de nu sidder og studererer på livet løs inden de sidste eksaminer, så går der nok også noget tid med at tænke på hvordan det hele skal fejres. For findes der nogen anden måde at fejre at gymnasiet endelig er overstået, end med et brag af en fest. En fest hvor det selvfølgelig tydeligt skal kunne ses, hvor den glade student gik i skole. Derfor skal alle borde og overflader dækkes i flot blåt studenterpynt, så der ingen tvivl er om at studenten har brugt de forgangne tre år af sit liv på HHX.

Der er ingen grænser for hvad man kan få af blåt studenterpynt

Når først stedet, datoen og gæsterne for sommerens studenterfest er fundet, er det tid til at gå i gang med planlægningen af hvordan stedet skal pyntes op. Nu til dags er det muligt at gå all in på pynten til studenterfesten. Det er ikke længere nødvendigt bare at nøjes med nogle små blå studenterhuer på bordene. Stort set alt kan købes i blå, så der er intet som studenter behøver at undvære. Uanset hvad hjertet begærer, er det stort set muligt at få en fest lige præcis som man ønsker den.

Der er ikke noget der skaber en mere festlig stemning end at sætte vimpler op langs væggene eller hen over loftet. Noget som selvfølgelig også kan fås i blå, til den blå studenterfest. Måske kunne du godt tænke dig at gæsterne får en wow oplevelse når de ser det smukt udsmykkede rum. Dette kan opnås ved at have et dørgardin foran indgange, selvfølgelig i blå. På den måde vil gæsten ikke få et smugkig ind i lokalet, men få hele oplevelsen på én gang, når de går gennem gardinet.

Vælger studenten at have en mere elegant fest er det også muligt at inkorporere det blå pynt, i for eksempel dugen, bordløber, stearinlys eller andet. Det er faktisk kun fantasien og studenten der sætter grænsen. Skal servietterne bare være blå eller skal der også være en studenterhue på? Begge dele er muligt.

Brug det blå studenterpynt på en anderledes måde

Måske kunne du godt tænke dig at din studenterfest skiller sig ud fra mængden af studenterfester. Det kan til tider være svært at tænke ud af boksen og ofte er der kun så mange måder at pynte et telt eller forsamlingshus op på.

Dog er der nogle ting som næsten altid er et hit blandt gæsterne. En af disse er en photobooth, et opsat sted til at få taget par og gruppe billeder. Når man laver et sådant område, kan man gå helt amok med det blå studenterpynt. Hvorfor ikke klistre et tillykke skilt op i blå, måske nogle blå balloner eller pom pom’er. Det kan være at man endda kan få klistret nogle små blå studenterhuer op indimellem det andet pynt, så det virkelig afspejler festens tema. Det vil give studenten nogle sjove og hyggelige billeder at se tilbage på og virkelig få gæsterne i den rette festlige stemning.

Noget andet man kan tilføje til festen er små blå poser, enten til at give en lille gave til hver gæst, hvis det er det man ønsker. Men de kan også bruges til at sætte ved hver plads med en seddel med en opgave skrevet på. Dermed kan man have en form for underholdning ved bordene under middagen, hvor hver gæst har fået en opgave de skal udfører mens der spises og til sidst skal gæsterne gætte på hvad der stod på hver enkelts seddel.