Dette er det bedste sted at få lavet sin første tattoo

Står du og skal have lavet din første tattoo, så er du sikkert nervøs, og det er helt normalt, for det er noget helt nyt for dig, som du ikke har prøvet før, og derfor er det helt normalt at være nervøs. Du skal først og fremmest beslutte dig for et motiv, inden du skal have lavet din første

29111225_d0292d4552

tattoo, og så skal du have fundet en tatovør. Motivet er vigtigt at tænke meget over, så du ikke tager en forhastet beslutning, fordi du absolut gerne vil have en tatovering nu. Det kan være, at du har været igennem en hård tid i dit liv, at du har mistet en du elsker eller at du vil mindes en eller noget, der har haft en helt fantastisk betydning for dit liv. Det er jo helt op til dig, men det er altid en god idé at vælge et motiv, der har betydning for dig, og som vil give dig gode minder, når du kigger på din nye tattoo.

Få en tattoo uden smerte

Hvis du skal have lavet din første tattoo, er du nok meget bange for, at det kommer til at gøre ondt, og derfor er det vigtigt, at du vælger en tatovør, som du har en god dialog med. Du kan eventuelt tage ind og snakke med forskellige tatovører, der har tid til dig, og så snakke med dem om, hvad du gerne vil have lavet. Det er altid en god idé at nævne, at det er første gang, du skal tatoveres, så de ved, at du måske er en smule nervøs. Det er helt normalt at være nervøs, men jo mere du slapper af, jo mindre ondt gør det. Hvis du er nervøs og spænder helt op i musklerne og stresser din krop, så kommer det til at gøre meget mere ondt, end hvis du er helt afslappet og har en samtale med tatovøren undervejs. Når du skal tatoveres har du jo også muligheder for at holde pauser undervejs, hvis du har brug for det. Det handler jo om, at du skal have en god oplevelse, og at du skal gå glad derfra med din nye tattoo.

Få en flot tattoo resten af dit liv

Der er mange ting, der går ind og påvirker en tatovering, og som kan gøre, at den falmer, så derfor er det vigtigt, at du passer godt på din nye tatovering. Det er vigtigt, at du behandler den godt i starten. Du skal huske at smøre den godt med creme og vaske den. Du skal huske ikke at give den sollys, for det kan gøre, at den falmer rigtig hurtigt. Desuden er det også vigtigt, at du ikke bader i klorvand det første stykke tid, efter du er blevet tatoveret. Du har jo nok en stor interesse for, at din tatovering bliver holdt flot i så lang tid som muligt, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på den fra start af.