Typehus Sjælland der er tilpasset dine behov

Typehus Sjælland der er tilpasset dine behov

Drømmer du om et flot, lyst typehus, der er tilpasset din grund og dine behov? Så er et hus fra Living House et godt bud på et hus for dig. Husene er moderne i deres udformning. De har store vinduespartier, så du får meget lys ind. Det giver nogle rum, der er behagelige at være i. Living House bygger mange huse i København og på Sjælland. Har du en grund der, har du derfor gode muligheder for at få et typehus fra dem. Læs mere her.

34Typehusene er store huse, hvor du kan få plads til både den store og den lille familie. Et typehus Sjælland ligger typisk på mellem 140 og 200 kvadratmeter. Er det bare dig og din partner, der skal bo i huset, eller har du bare et par børn, vil 140 kvadratmeter være en fin størrelse til jeres hus. Har du flere børn, kan det være rart med et større hus. Det kan også være, hvis du har brug for et hjemmekontor eller lignende.

Typehus Sjælland med eller uden indbygget carport

Har du en drøm om en indbygget carport, er det helt sikkert en mulighed, når du vælger et typehus fra Living House. Hvis du ikke har brug for så mange værelser, kan du vælge et af de større huse og så lave carport i nogle af værelserne. Hvis du senere får brug for flere værelser, vil det altså være nemt at etablere dem. På den måde er huset hele vejen igennem tilpasset dine behov.

Du kan selvfølgelig også få et typehus Sjælland, der ikke har en indbygget carport. Du kan så selv stå for at bygge en carport eller bare have bilen holdende ved fortovet. Det er op til dig, hvordan du gerne vil have dit hus til at se ud.