Mobile Event apps kan være en hjælp til den store event

Mobile Event apps kan være en hjælp til den store event

Når man skal holde et eller andet stort, så er det altid en udfordring at få mange mennesker til at gøre de ting der er brug for, og det betyder, at man er nødt til at finde på nogle ting, for at sørge for, at de kan blive oplyst om de ting de har brug for, så de ved hvad de skal. Det kan være en stor konference du skal være med til at holde, og så er der brug for at deltagerne skal kunne finde rundt, og kunne vide hvor de forskellige ting er henne i de bygninger der er til rådighed, og det kan i sig selv være en udfordring. Det kan selvfølgelig løses på den gammeldags facon ved, at du sætter nogle plakater op, som har en masse information, men det kan også løses på nogle mere moderne måder.

adam_laskowitz_demonstrates_smartphone_air_quality_app

En af de ting du kan gøre, for at gøre det nemmere for deltagerne at finde rundt, og ikke mindst finde ud af hvornår hvad foregår hvor er, at du kan få lavet en eller anden form for app, der er lavet til den konference. Det kan være en stor hjælp for folk, for hvis der er noget de har med sig over alt, så må det da være deres telefon, og den kan man ligeså godt udnytte så. Det er også en mulighed for at man kan slippe for at printe en masse ting ud, og når man gør det, ender deltagerne alligevel bare med at smide det ud, så de mangler det. Man kan altså lave alle de guides man gider, men det er ikke sikkert, at det gør en forskel, for hvis deltagerne ikke kan holde fast i dem, så kommer de nok bare til at gøre mere skade end gavn, når de ligger og flyder alle mulige steder.

Muligheder for ændringer

En af de store fordele ved at arbejde med en app er, at du kan ændre i tingene hen af vejen. Det betyder, at du kan ændre tidspunktet for en eller anden bestemt ting, eller det kan være det skal være et andet sted, og at du er nødt til at oplyse om det. Hvis det er tilfældet, så kan det være en stor udfordring med en almindelig guide der er lavet af papir, men det er slet ikke noget problem, hvis du har en app til at klare det med i stedet. Her er det bare et spørgsmål om at have en der står for at få opdateret appen, og når han eller hun så gør det, så kommer det ud til alle der har den app, og så er der en masse mennesker der får oplysningen lige med det samme. Det er et værktøj der gør det meget nemmere at have en Event.

En sidste ting der også er mulighed for med en app er, at man kan lave notifikationer med den. Hvis man har mulighed for lige at prikke folk på skulderen, hvis det de havde tænkt sig at deltage i bliver ændret på en eller anden måde, så kommer der til at være meget mindre forvirring, og det kommer til at gå meget mere glat. Generelt virker det altså til, at der mere eller mindre kun er fordele ved at bruge en app, og derfor skal du også bare i gang med det, og da især hvis ikke du har prøvet det før. Det er virkelig nemt at får tingene kommunikeret ud, og hvis du vil læse mere, så læs mere her for at finde ud af meget mere om, hvad der er af muligheder.