Coach på arbejdspladsen…

coach-407290_960_720Konflikter på arbejdspladsen eller medarbejdere, der ikke bruger deres kompetencer fuldt ud – mange ting kan spille ind, når arbejdsmiljøet ikke er optimalt. De fleste konflikter løses dog bedst på selve arbejdspladsen, men kræver ofte professionel hjælp udefra. Hvad med at du som leder selv tager en kort coachuddannelse, der giver dig de nødvendige kompetencer til at gribe tingene rigtigt an?

Værdien ved en coach

En konflikt mellem medarbejdere handler ofte om mere end blot selve stridspunktet. Ofte er psykologien også en vigtig faktor og det kan være udfordrende for dig som leder at inddrage begge aspekter i en løsning. Det kan du blive klædt bedre på til med en professionel uddannelse som coach. Som et brugbart tillæg til din erfaring og øvrige uddannelse vil du med viden omkring coaching kunne optræde som den mægler, der har blik for alle aspekterne i en konflikt.

Utilfredse medarbejdere eller medarbejdere, der ikke udnytter deres potentiale nok i virksomheden kan du med en coachuddannelse også hjælpe videre til gavn for både medarbejderen og virksomheden. Vær den, der rådgiver dine medarbejdere omkring udvikling og få fuldt udbytte af dine medarbejderes ressourcer – det er en klog investering for enhver leder eller lederaspirant.