Børnemode på afslappet manér

Mangler du tøj til dit barn? Minimirakler.dk tilbyder et stort udvalg af tøj, sko og meget mere. De bringer store mærker til små mennesker. Så tag et smut forbi deres hjemmeside i dag, for at opdage en bred vifte af designertøj til børn, samt designer fodtøj til børn og massere af tilbehør. Find alle de nyeste mode tendenser for børn og få dem til en anstændig pris. Hos Minimirakel.dk kan du finder produkter fra meget eftertragtede mærker i børns designer tøj såsom Alfabetdyr, Petit by Sofie Schnoor, Done By Deer, Fixoni mm.

Som en af de store, eksklusive uafhængige børns designer butikker i landet, kan de tilbyde dig dem eftertragtede etiketter og de nyeste modeller fra nogle yderst respekterede designere. Du finder dem alle i deres katalog.

Invester i hævdvunden stil, innovation og elegance med mode fra designere til børnetøj, der rummer kombinationen af hvert af disse elementer. Sørg for at dit barn gør et varigt indtryk og på samme tid kan have det sjovt, hver sæson ved at vælge påklædning fra Minimirakels udsøgte samling.

baby-stuff-30

Det bedste til dine børn – En Fant

Klæd dit barn på, fra top til tå i behag, uanset om du søger efter et par enkelte trøjer eller et komplet sæt, der indkapsler stil, varm charme eller udstråle velvære, elegance og afslappethed, kan En Fant hjælpe. Minimirakel opfylder en rolle som en af de største uafhængige forhandlere af børnetøj designer tøj i Danmark. De har nøje indkøbt og udvalgt, hvert design for at skabe en kollektion, der tilbyder en vifte af stilarter. Hvert barn kan udtrykke deres individuelle identitet, se for dig selv på: http://www.minimirakler.dk/shop/alfabetdyr-94c1.html.

Kendt for deres kvalitet håndværk og klassisk sans for stil, er En Fant et go-to mærke til stilarter, som er perfekt til hjemmet, særlige lejligheder og formelle arrangementer men med et afslappet look, samt design der er ideel til afslappede dage og udflugter, som kræver et samtidigt moderne outfit. En Fant er komfortable og designet således, at børn kan lege frit uden bekymringer.

Petit by Sofie Schnoor – en afslappet og urban udstråling

Petit by Sofie Schnoor skuffer aldrig, de fortsætter med at opdatere deres børnekollektion med dagligdags anvendelse og sporty smag, som vil opdatere dit barns garderobe med et strejf af unik designer ånd. Med sporty T-shirts, moderne skjorter, jeans, cardigans, sweatshirts, tilbehør og heldragter er der meget at vælge imellem. Ved hjælp af et blandet farvepalet, har samlingen alt der kræves for at skabe det perfekte fundament for afslappet påklædning.