Psoriasis shampoo med salt der mindsker klør og sår

Psoriasis shampoo med salt – Indeholder maksimum af Læsø salt. Denne salt shampoo er den perfekte shampoo til dig der har en kløende hovedbund, skællet hovedbund, også velegnet til problem hud, og så mild at den med fordel kan bruges til babyer. Kan anvendes både af børn og voksne, afhjælper irriteret og eller kløende hovedbund eller hvis du har en tør hovedbund. Mange der bruger denne shampoo omtaler den rundt omkring på diverse forummer at den virker godt mod psoriasis. Psoriasis shampoo med salt er den perfekte shampoo til problem hovedbund. Shampooen kløende hovedbund fri for kunstige konserveringsmidler, fri for sulfater E numre. Denne Psoriasis shampoo med salt fyldt med Læsø salt samt urter fra Læsø i en unik shampoo formular.

Denne shampoo Psoriasis shampoo med salt er fremstillet af så naturlige ingredienser som muligt. Et virkeligt mildt vaskemiddel, Glycol Distearate, Phenoxyglucerin, Dioica, Matricaria Recutita, Mentha Piperita, Aqua, Mipa Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glycoside, Marin Sal Læsø, Urtica Dioica. Brug denne shampoo alene eller brug den som en kombination med denne shampoo og efterfølgende denne balsam med tang.

Få fat i denne balsam med tang til alle hårtyper. Anvendes til tørt og behandlet hår. produktet tilføre den nødvendig fugt til din hovedbund, så håret bliver glansfuldt og blødt. Balsammen indeholder antioxidanter, som gør at farven i dit hår holder længere.

kløende hovedbund

Tip ved brug af Psoriasis shampoo med salt

Massér shampooen godt ind i det våde hår og hovedbund. For det bedste resultater, giv shampooen lov til at virke et par minutter for at urterne og Læsø salten kan have den ønsket påvirkning på både hår og hovedbund, skyl herefter håret igennem. Mangler du et enestående produkt mod psoriasis i hovedbunden? Kløende hovedbund shampoo fra Læsø har en god virkning på alle slags hårtyper og hjælper mod psoriasis. Produktet sikre at håret er stærk, blødt og smukt. Bliv fri for en evig kamp med kløe og andre irritationer med denne enestående shampoo. Denne salt shampoo er fremstillet med sæbe, urter fra Læsø saltrestlage fra Læsø saltcenter. Der udvinder salt fra rønnerne på den sydlige del af Læsø. Shampooen der indeholder ekstra meget salt hjælper mod irriteret og kløende hovedbund. Find en mild shampoo fri for sulfater, kunstige konserveringsmidler.