Endelig igang igen i København

Jeg havde nær glemt hvilken dejlig følelse man har i hele kroppen, når man har været ude og træne. Jeg er så småt begyndt at kunne se fremskridt, når jeg kigger mig selv i spejlet, og det er bare den bedste fornemmelse. Der er stadig en lang vej endnu, men det skal nok komme!

Jeg er rimelig bange for at løbe ind i skader, når jeg dyrker min motion. Derfor er jeg begyndt at kigge efter massage mod muskelsmerter og skader, så jeg forhåbentlig kan forebygge nogle af de skader, som måske kan komme. Der er vist rimelig store chancer for at få skader, når man som jeg, er overvægtig og ikke har bevæget mig ret meget de sidste fem års tid.

Nu må vi se hvad tiden bringer, men jeg kan i hvert fald godt fortælle jer, at det bliver en sej forvandling jeg har gang i her. Hold jer opdateret her på bloggen, for i en nær fremtid kommer der nok de første før og efter billeder. Det bliver bare rigtig sejt!

Vi ses!